...

Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek


Ervaringsdeskundigen aan het woord


Op het moment dat jou iets overkomt, kan het je leven voorgoed veranderen. Zo kan het zijn, dat in je verleden, jou iets overkomen is en dit pas tot uiting komt als je volwassen bent. het kan ook, dat je met een ongeluk, ziekte of een plotseling verlies te maken krijgt. Wat we allemaal gezamenlijk gemeen hebben, is dat we allemaal een deel van ons leven verloren.


Waarom vind ik ervaringsdeskundigen zo belangrijk

Ervaringsdeskundigen zijn mensen, die zelf gebeurtenissen hebben meegemaakt & door vechtlust er weer deels of geheel bovenop zijn gekomen. Zo is dat ook in mijn leven geweest, ik zelf ging studeren en vocht terug, mijn leven maakte mij sterk, dit begon ik met kleine gedichtjes te schrijven. Die je na mijn verhaal op mijn website kan vinden, het zijn gedichtjes van ruim 18 jaar geleden, het zal het jaar 2000 zijn geweest, het waren de eerste treden naar mijn herstel.


Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur een email naar: 

info@albican.nl 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn